Tuesday, May 12, 2009

Oktober ooh Oktober

SALAM..

Sara baru jer jawab satu Kuiz kt facebook ni..huhuh
Ni tentang Bulan Kelahiran & sifat2 anda..
Ok!..
Sara dah jawab..dan sara lahir pada bulan 10 iaitu Oktober..hehehe..
Ada jawapan sifat2 sara tu yang betul..and ada plak yang x betul..
Tapi ni bergantung la kan..x leh percaya sgt..
Ni antara jawapan2 yang diberi...
Apapun..korang nilai la sendiri..hehehe
Ok!..Sara akan (Bold + clour Yellow) Jika ada kene mengena dgn sara..:P

* Suka berbual.
* Suka orang yang sayang padanya.
* Suka ambil jalan tengah.
* Sangat menawan & sopan santun.
* Kecantikan luar & dalam.
* Tidak pandai berbohong & berpura-pura.
* Mudah rasa simpati, baik dan mementingkan kawan.
* Sentiasa berkawan.
* Hatinya mudah terusik tetapi merajuknya tak lama.
* Cepat marah.
* Macam pentingkan diri sendiri.
* Tidak menolong orang kecuali diminta.
* Suka melihat dari perspektifnya sendiri.
* Tidak suka terima pandangan orang lain.
* Emosi yang mudah terusik.
* Emosi yang kelam kabut.
* Daya firasat yang sangat kuat (terutamanya perempuan).
* Suka melancong, bidang sastera & seni
* Pengasih, penyayang & lemah lembut.
* Romantik dalam percintaan.
* Mudah terusik hati & cemburu.
* Ambil berat tentang orang lain.
* Suka kegiatan luar.
* orang yang adil.
* Boros & mudah dipengaruhi persekitaran.
* Mudah patah semangat


2 comments:

mira amair said...

kalau mac macam mana plak?
huhuhu..

Sarah Aziz said...

mac??
hehehhe..
x taw la plak..
nanti sara cari kn kay?>