Friday, January 1, 2010

Johor Bharu


SALAM

Whats up! kepada semua rakan2 ku di bloggerz ni menantikn thread ku..
Banyak org tnyer..napa x update blog..?huhu..Rasa rindu nk baca blog sara..

BTW...
So sorry cuz sara busy this month...
yer la..asyik keluar sana sini..+kerja bertimbun2..so STRESSED woooh~..:D
Ooh ya..
Thread untuk kali ni..sara ceritakan pengalamn sara gi JOHOR BHARU!..
Dengar sekalian..JOHOR BHARU (JB)..hahahah..memang sara KuNoZ! giler2 cuz x pernh pun gi JB..hahaha..SERYES!..x pernah..Itulah 1st time daku pergi..
Sara pergi dengan kawan baik sara,Farah..ada keje kt sana sikit..
Apabila sampai JB tu..pergh..terbeliak mata..
asyik tengok kanan..pastu kiri....
kanan lgi...kanan....hahaha...
rupanya nk mencari Hotel yg kitorang nk stay tu..haha..
Finally!..dah jumpa pun Hotel yg kitorang stay mlm tu...iaitu
"M Suite Hotel"
Hotel tu berdekatan sgt dengan Danga Bay..so..mlm2 tu..apa lgi..
shopping la kt area Danga Bay tu..
Tapi..mata sara ni asyik gatal jer tengok daerah sebelah..cuz Danga Bay tu kn dekt dengan SINGAPORE..hahaha
so..mata ni asyik2 tengok tepi...Ada apa la kt Singapore tu kn..hahaha..Jeng3

Ok2 dah..kesitu plak topic ni..hahahaha..
So..after dh shopping kt JB tu pn..balik la hotel..
memang x nyenyak la kt hotel tu..cuz sara ngan kawan sara ni nk wat satu benda
yg kitorang patut buat..hahaha
Kegedixan camera..hahaha..mmg suka la tngkp gmbr2 poyo..hahaha..
Nak dikatakn habis la memory camera DSLR tu..hahahaha..(ceh!..nk sebut gak nama camera tu)
hahahaha
Okay la..korang tengok la gambar kitorang2 yg gedix di JB ni yer...
Dadaaaaaaaaaaa

P/s :Thanks Babe..(Farahadilah) cuz ajak aku..i will never forget this..
& also to Reaus..Thanks for everything..and i love to hang with u in JB..=)

2 comments:

sumi8 said...

hehe sama2 sarah.. pasni kita jalan2 lagi k..
asalkan ko happy.. :)

Sarah Aziz said...

Heheheeh..
most thanks to u babe..
hehehe
missing our moments at there..heheheh